Soal Dan Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 4 (Kurikulum Merdeka)

Soal Dan Kunci Jawaban-Halo adik-adik kelas 4 SD/MI, Kembali lagi dengan kami,kali ini kami akan membahas mengenai Soal Dan Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 4 (Kurikulum Merdeka). Yuk simak soal dan kunci jawaban bahasa inggris kelas 4, yang bisa kalian jadikan bahan referensi agar memudahkan proses belajar adik-adik kelas 4 SD/MI. Meskipun sudah tersedia kunci jawaban, adik-adik tetap di harapkan agar bisa mengerjakan soal secara mandiri terlebih dahulu.

Berikut ini mengenai Soal Dan Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 4 (Kurikulum Merdeka), simak berikut:

SOAL BAHASA INGGRIS KELAS 4 KURIKULUM MERDEKA

 

Pilihlah salah satu jawaban yang paling tepat pada pilihan A, B, C dan D di bawah ini!

 

1. I am part of the body. I have five on the right side
and five on the left side. I can hold something.
What am I ?

a. fingers
b. toes
c. eyes
d. ears

Jawaban: a. fingers

2. I can jump, I can walk, I can run, that all my
function. What am I ?

a. nose
b. head
c. hand
d. foot

Jawaban: d. foot’

3. Sinta is birthday. She looks very…….

a. happy
b. angry
c. sad
d. sleepy

Jawaban: a. happy

4. Laura got a bad mark at school. She looks…..

a. happy
b. sad
c. beautiful
d. nice

Jawaban: b. sad

5. I have a lot of books.
……… books are on the table

a. my
b. your
c. their
d. her

Jawaban: c. their

6. Father calls his children with……

a. father and mother
b. uncle and aunt
c. brother and sister
d. son and daughter

Jawaban: d. son and daughter

7. What time do you usually breakfast in the morning?

a. five o’clock
b. eleven o’clock
c. seven o’clock
d. twelve o’clock

Jawaban: c. seven o’clock

8. This year is 2022. Merry was born in 1997, so
How old is she ?

a. 23 years old
b. 22 years old
c. 25 years old
d. 24 years old

Jawaban: c. 25 years old

9. Vira was born on 17 th 1997. She will have
birthday every……………………

a. seventy July
b. seventeenth July
c. seventeen July
d. seventh July

Jawaban: c. seventeen July

10. May I ……. Your pencil?

a. throw
b. sit
c. borrow
d. take

Jawaban: c. borrow

11. Bisakah kamu menulis cerita? In English is…

a. can you write a strory?
b. can you singing?
c. can you write a book?
d. can you playing football?

Jawaban: a. can you write a strory?

12. Astrid : Today is your birthday Via ……….!
Via : thank you Astrid

a. happy
b. birthday ok
c. happy birthday
d. see you

Jawaban: c. happy birthday

13. Nineteenth August two thousand and seven is…..

a. 19 th August 2009
b. 19 th August 2007
c. 9 th August 2007
d. 19 th August 1997

Jawaban: b. 19 th August 2007

14. At 13.45 we pray zohor. We can say time is………

a. a quarter past one
b. a quarter to one
c. a quarter to two
d. a quarter past two

Jawaban: c. a quarter to two

15. My brother was a son name andi . I can Andi with..

a. brother
b. sister
c. niece
d. nephew

Jawaban: c. niece

 

Nah itulah Soal Dan Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 4 (Kurikulum Merdeka) tahun ajaran 2022/2023,Semoga bisa membantu dan memudahkan adik-adik ya. Terima Kasih

administrator

Halo, Saya adalah penulis artikel dengan judul Soal Dan Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 4 (Kurikulum Merdeka) yang dipublish pada 14 November 2022 di website SinauNews

Artikel Terkait

Leave a Comment